Начало > Гаранции и връщане

Гаранции и връщане

Имам нужда от гаранционен ремонт на закупен от Zooportal.bg продукт, какво да направя?

В това отношение Зоо Портал не се различава от който и да е магазин в който сте пазарували. Продуктите които предлагаме са нови и са придружени с оригинални гаранционни карти . При нужда от гаранционен ремонт, свържете се с нас .

Получил съм грешен продукт, какво да направя?

Взели сме всички мерки подобна грешка да е невъзожна. В малко вероятния случай на човешка грешка, просто ни върнете продукта неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя и ние ще ви изпратим правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за наша сметка.

Желая да върна закупен продукт

Като потребител имате право да върнете закупен от вас продукт в 7 дневен срок от доставката му без да дължите неустойка или обяснение. Условието е той да е неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя. В този случай ние ще ви върнем парите коитосте платили за поръчката транспортните разходи за изпращането и застраховката са за сметка на клиента.

Bell & Ross Replica Watches

Количка
0 Продукта
Общо:
0.00 лв.
Вашата количка е празна!

TetraJuwel AquariumJrsEheimPenn PlaxHobbyKikiSanalAleasResunBoyuHaileaExo Terra8in1FreedogAquarium MunsterHagenRs AquaCrociAquazooluxRoyal CaninSylvaniaJblFlexiFurminatorSydecoImacNutrienceFluvalFerribiellaTropic MarinNestorHartz