Начало > Доставка

Поръчките направени след 12:00 часа се доставят на по-следващия ден. Поръчки приети в петък се доставят в понеделник . Всички поръчки се доставят на посочения от вас адрес или до офис на Еконт, изрично посочен от вас. Запазваме си правото да променяме срока на доставка при възникване на непредвидени обстоятелства, като задължително преди това ще ви уведомим за забавянето..

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. - (не важи за камъни и пясък над 5 кг., както и за отдалечени населени места.)!!!

За поръчки до 50 лв. - 5 лв.

Цената за доставка в рамките на  България (под 50 лева) зависи от обема и килограмите на поръчката.

При заявка на продукт, който не е посочен в сайта времето за доставка се договарят допълнително с клиента като наш представител ще се свърже с вас.

Може да вземете своята поръчка директно от нашия шоу рум .

Начини на плащане : www.finetimepieces.net

1. Плащане по банков път

IBAN:    BG32CECB979010C7087000
BIC код:    CECBBGSF
банка:    ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

2. Чрез наложен платеж  - плащате на куриера при получаване на пратката .


Ваучерите за еднократна отстъпка от следваща покупка, също са възможност да получите по-ниска цена при нас. Те се получават безплатно при направена покупка  чрез нашият интернет сайт и важат за следваща покупка, направена в рамките на следващите 6 месеца.

При взимане на предварително направена поръчка от шоу рума ни получавате 5 % отстъпка .

При всяка следваща поръчка получавате 5 % отстъпка .

Количка
0 Продукта
Общо:
0.00 лв.
Вашата количка е празна!

TetraJuwel AquariumJrsEheimPenn PlaxHobbyKikiSanalAleasResunBoyuHaileaExo Terra8in1FreedogAquarium MunsterHagenRs AquaCrociAquazooluxRoyal CaninSylvaniaJblFlexiFurminatorSydecoImacNutrienceFluvalFerribiellaTropic MarinNestorHartz